Conference Schedule

           Preliminary Conference Schedule
               Pre-conference - New Graduate Career Professionals Workshop (June 26)
               Featured Speakers
               Poster Titles
               Session Titles
    
           Registration

           Conference Hotels

           Travel to Madison
 
 
 

Preliminary Conference Schedule
(schedule subject to change)
 

Tuesday, June 26
Madison Concourse Hotel
 
Pre-conference 8:00 – 4:30 PM
Registration 3:00 – 7:00 PM
Welcome Reception 5:00 – 7:00 PM
 
 

Wednesday, June 27        
Pyle Center, University of Wisconsin-Madison
 
Registration 7:30 – noon
Breakfast 7:30 – 8:20 AM
Mentoring group 7:30 – 8:20 AM
Welcome 8:30 –  8:45 AM
Keynote 8:45 – 10:00 AM
Member-generated Breakout 1
(4 options) 50 min
10:15 – 11:05 AM
Member-generated Breakout 2
(4 options) 50 min
11:15 – 12:05 PM
Lunch 12:05 – 1:00 PM
Member-generated Breakout 3
(4 options) 50 min
1:00 - 1:50 PM
Member-generated Breakout 4
(4 options) 50 min
2:00 - 2:50 PM
Posters, Exhibits, Reception 3:00 –  4:30 PM
 
 
Thursday, June 28
Pyle Center, University of Wisconsin-Madison
 
Breakfast 7:30 – 8:20 AM
Announcements Intro 8:30 – 8:45 AM
Plenary 90 min 8:45 – 10:15 AM
Member-generated Breakout 5
(4 options) 50 min
10:30 – 11:20 AM
Walk to Lowell 11:20 – 11:45 AM
Lunch & GCC Business 11:45 – 1:15 PM
Plenary 1:15 – 1:45 PM
Walk from Lowell 1:45 – 2:00 PM
Member-generated Breakout 6
(4 options) 50 min
2:00 –  2:50 PM
Posters and Exhibits 3:00 – 4:30 PM
Evening Event Reception 6:00 – 9:00 PM
 
 
Friday, June 29
Madison Concourse Hotel
 
Breakfast 7:30 – 8:30 AM
Plenary 8:30 – 9:45 AM
Member-generated Breakout 7
(1 or 2 options)
9:45 – 10:45 AM
Plenary/Employer Panel 10:45 – 11:45 AM
Plenary Closing Remarks 11:45 - noon                     



Conference Sponsors


Bronze

                                                                                     



Partners